Lomography expositie @ Haagse Bluf

Geheel toevallig liep ik met mijn vriendin vandaag in de Haagse Bluf een winkelpand binnen dat gebruikt wordt als expositieruimte voor kunstenaars. Aangetrokken door een bord met de term Lomography en een pijl naar beneden togen wij af naar de kelderruimte die duidelijk niet alleen voor het pand erboven gelegen bestemd is maar zowat de halve winkelvleugel van de Haagse Bluf leek te bestrijken. Man, zo kom je nog eens ergens en dat hartje centrum Den Haag!

(klik op de foto’s voor vergrotingen)

In het pand, anti-kraak bezet vanwege de enorme leegstand in de winkelpanden, zit Stichting Standupgallery. Zij bieden gratis mogelijkheden om te exposeren aan kunstenaars. De dame die ons aldaar te woord stond sloeg nadat ik me had voorgesteld als redacteur van Hofstijl de memorabele woorden uit: “Oh ja? Ik vind jullie site echt super cool!”

Als ik jou was zou ik er ff naar binnenwippen als je in de buurt bent. Ze zitten op nummer 14. En je weet het: zeggen dat je van Hofstijl bent, of Hofstijl lezer bent levert pluspunten op 😀

, , , , , , , ,

Comments are closed.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag