Filmreview: Madagascar 3

Madagascar 3 is een film dat gaat over dieren die achterna worden gezeten. Door een mevrouw die bij de dierentuin werkt. De dieren gaan een circus wagen in met een kwebbelende zeehond en een boze tijger. Ze vragen of ze mee mogen doen in het circus, want ze zeggen dat ze uit het circus komen maar ze komen uit de dierentuin. Uiteindelijk mogen ze meedoen in het circus. De dieren zijn heel enthousiast, behalve de leeuw. Het circus wordt helemaal niks.

Later haalt de leeuw alle dieren over om het nog een keer te proberen. Iedereen oefent met elkaar paarden honden en nog meer dieren. Ze gaan naar het circus maar de tijger wilt niet, hij doet niet mee..
– Als je wilt weten hoe het afloopt moet je de film zelf maar gaan kijken.

Ik vind het een hele leuke en grappige film, want er gebeuren dingen die helemaal niet kunnen gebeuren.

, , , , ,

One Response to Filmreview: Madagascar 3

  1. karin r. augustus 6, 2012 at 7:44 pm #

    en het is 3D!

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag