Filmreview: Step Up 4

stepup4

Step up 4 is een dans film in Maimi.
De film gaat over The Mob dat is een dans groep die overal danst. Ze weten niet wie The Mob is. Eerst dansen ze op auto’s dan in een museum en op andere plekken. De baas van The Mob ontmoet een meisje daar gaat hij mee dansen, dat meisje wil bij The Mob maar dat gaat niet zomaar. Het meisje doet aan een dans academy, ze heeft meer inspiratie nodig. Daarom doet The Mob een dans in het museum. Iedereen in het museum is verbaast. The Mob doet aan een wedstrijd mee dat gaat om de meest bekeken dansen op Youtube. Het meisje zit in The Mob en in haar eerste dans heeft ze de hoofdrol. Ze moet daar veel voor oefenen maar voor de dance academy ook.
– Als je wilt weten hoe deze film afloopt moet je hem maar kijken.
( Er zijn ook nog 3 andere Step Up film. Maar die zijn alleen nog maar op DVD te zien. )

Ik vind Step Up 4 een hele leuke film, en ook wel spannend. Maar ik vind het vooral leuk omdat ik zelf ook van dans hou.

, , , ,

Comments are closed.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag