Doorgeven = Aanpakken

De hitte drukt op ons. Het strand ligt vol. De pier ook. Afval. Geen vuilnisbakken enkel een verlaten gele zak. Opengebarsten. Maar wij zijn er. Vandaag. Niet gisteren of morgen. Samen. Wij pakken het aan. Ons strand, onze straat, de ruimte waarin wij leven. Wij pakken het op en geven het door, verantwoordelijkheid nemen is geen daad.. voor Hercules. Het is voor mij, voor jou, voor onze stad, onze rommel die langzaam verdwijnt. Wij nemen het mee en ruimen het op. Wij genieten na bij de koffie.

Pascal Maramis  Edwin IJsman  Thi-Thanh-Tam Maramis - Nguyen

Zie ook

1+3+5+ …

Doe mee met de Haagse strandhelden

My Beach kan vandaag

 

, , , ,

One Response to Doorgeven = Aanpakken

  1. Roel Wijnants augustus 26, 2012 at 10:14 am #

    Moedig besluit

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag