Kom naar het NotInMyBackyard festival in Stroom der Verademing!

nimby

Sinds begin dit jaar ben ik met mijn gezin naar de leukste wijk van Den Haag verkast. Een wijk met de fantasievolle naam Stroom der Verademing en dus rete fonkelnieuw. Vanuit het groene gras voor de deur vertelde mijn buurman van een paar huizen verderop, John van Schaik, een maand of wat terug over zijn idee om een festival voor locale singer-songwriters te organiseren. Zo gezegd, zo gedaan en dat gaat dus al op zaterdag 25 augustus 2012 aanstaande gebeuren onder de noemer NotInMyBackyard festival. En met een overigens prima programma:

16.00 Opening door John van Schaik/Beatnik DJ
16.00 ranje en pannenkoeken voor de kinderen
16.00 tot 17.00 muziek door het jonge DJ talent Mick
17.00 DYZACK
19.00 REMCO PRINS (Burma Shave, Trio Escobar)
20.30 SMUTFISH

Mede-buurtbewoner Luciano Diacone zal, vlak voor hun optreden, de artiesten kort interviewen. Tussen de optredens door, en na het optreden van SMUTFISH wordt er gedanst op de klanken van BEATNIK DJ.

NotInMyBackYard is een kleinschalig buurtfestival, voor en door muziekliefhebbers. NotInMyBackYard heeft een kleine subsidie ontvangen van Fonds 1818, maar zijn verder afhankelijk van een donatie van de bezoekers van het festival. Kortom: goeie muziek, kindvriendelijk en in de leukste wijk van Den Haag… wat wil je nog meer?

Voor meer info, zie nimby-festival.nl

, , ,

Comments are closed.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag