Kijkvoer: Paard van Troje 8 mm documentaire uit 1976!

Opgenomen in 7 delen (Paard / Theehuis / Activiteiten / Eethuis Mac Gierst / Techniek / Kantoor / Organisatie), 31 minuutjes schoon aan de haak en zeer sfeervol op 8 mm smalfilm vastgelegd. In het jaar 1976, 10 jaar voordat het Paard voor mij een soort van muzikaal thuishonk zou gaan worden.

Het oude Paard dus, van voor de grote verbouwing. En 28 oktober aanstaande is het alweer 40 jaar geleden dat de statuten van de stichting werden opgetekend. Het Paard van Troje is een van de oudste poppodia in Nederland.

Het Paard zal haar 40ste verjaardag met een twee weken durend jubileumprogramma vieren waarin met publiek en artiesten van toen en nu teruggeblikt en vooruitgekeken gaat worden. Waarschijnlijk zullen we daar nog wel wat meer over berichten tzt op Hofstijl.

(MobyDirk bedankt!)

, , , , , ,

3 Responses to Kijkvoer: Paard van Troje 8 mm documentaire uit 1976!

 1. Frans augustus 29, 2012 at 8:09 am #

  Leuk om terug te zien. Sommige dingen herken ik nog wel. Ik kwam daar in die tijd voornamelijk voor de muziek.

 2. Aad oktober 3, 2012 at 6:09 pm #

  Ik heb de betreffende video verwijderd omdat het een voorlopige proefversie was van een zeer matige kwaliteit. De video was daarom verborgen in YouTube.
  Met de opening van de tentoonstelling “Paard van Troje 40 jaar” zal een versie worden vrijgegeven van een betere kwaliteit.

  • Raaphorst oktober 3, 2012 at 7:39 pm #

   ben benieuwd naar de nieuwe versie. dank voor de update!

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag