Krant Den Haag Centraal failliet

De krant Den Haag Centraal gaat het faillissement aanvragen bij de rechtbank. Hoofdredacteur Coos Versteeg schrijft in een brief aan de relaties van de krant: “Het onvermijdelijke moment is aangebroken: Den Haag Centraal kan het niet langer bolwerken.”

(bron: Den Haag FM)

Update: interview met Coos Versteeg voor RTV West, zie http://www.omroepwest.nl/nieuws/krant-den-haag-centraal-failliet

, ,

7 Responses to Krant Den Haag Centraal failliet

 1. Roel Wijnants augustus 30, 2012 at 8:59 am #

  Was nooit echt een Haagse krant zoals zijn voorganger.

 2. Patrick augustus 30, 2012 at 9:03 am #

  Erg jammer. Ik heb nog een tijdje een abonnement gehad en ook daarna kocht ik hem nog wel eens los. Mijn indruk was dat het wat te groots was opgezet vanaf het begin. Maar vanaf de buitenkant en achteraf is dat altijd makkelijk gezegd natuurlijk.

 3. Raasveldt augustus 30, 2012 at 9:13 am #

  Ik ben al jaren abonnee en ik zal de krant missen.

 4. pieter augustus 30, 2012 at 9:20 am #

  Jammer, heel jammer. Ben nu weer aangewezen op de plaatselijke sufferdjes voor wat Haagse informatie met name het cultureel overzicht (exposities, film- en theaterladders lekker compact bij elkaar). Ja, ik had al jaren een abonnement.

 5. Raaphorst augustus 30, 2012 at 9:53 am #

  Zie update op de post met link naar interview met Coos Versteeg op RTV West. Opvallend detail daarbij de oplage: 9000 stuks. Da’s minder bereik dan ik had verwacht. Internet heeft veel groter bereik, maar da’s natuurlijk logisch.

 6. HappyHotelier september 1, 2012 at 3:25 pm #

  Heel erg jammer, maar een dode bomen medium dat een keer per week uitkomt is natuurlijk gedoemd te verdwijnen. Anderzijds….de uitgaven waren een tijd lang als pdf op het net te zien (niet recent gechecked of ze daar nog staan) en daar hadden ze volgens mij veel meer uit moeten kunnen halen….

 7. HappyHotelier september 13, 2012 at 11:55 am #

  Heet van de naald:
  Coos Versteeg op Radio West: Dan Haag Centraal maakt doorstart en verandert niets aan de courant. Verlaat wel zijn mooie etage.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag