Eef Albers, Rinus Gerritsen en Cesar Zuiderwijk tijdens UIT Festival (2 video’s)

Lekker hoor die ouwe rockers vandaag tijdens het Haags UIT Festival. En dat op die prachtige locatie van het Lange Voorhout. Dankzij wat hand en spandiensten kan ik As we ended as lovers van Jeff Beck en Fire van Jimi Hendrix in een uitvoering door Eef Albers, Rinus Gerritsen en Cesar Zuiderwijk hier op Hofstijl vertonen:

, , , , , , , , ,

3 Responses to Eef Albers, Rinus Gerritsen en Cesar Zuiderwijk tijdens UIT Festival (2 video’s)

 1. Frans september 2, 2012 at 9:13 pm #

  Geweldig Marco!!
  Ik moest helaas eerder weg. We hadden een verjaardag. Ik baalde als een stekker dat ik dit moest missen. Eind jaren zeventig was ik al fan van Eef Albers ! Dankzij jouw opnames kan ik toch nog een beetje meegenieten.

 2. RM september 2, 2012 at 9:19 pm #

  Mooi, dankjewel.

 3. Roel Wijnants september 3, 2012 at 12:46 am #

  Heb veel gemist vandaag

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag