Lancering Heritage in Motion (HiM) tijdens European Life I Live

HIM

Aanstaande zaterdag zal tijdens het European Life I Live festival de lancering van Heritage in Motion (HiM) plaatsvinden tussen 12:30 en 13:30 uur in De Posthoorn. Dit tweejaarlijkse multimediaal festival van het Europese culturele erfgoed voor makers en publiek zal voor de eerste keer plaatsvinden op 13 en 14 september 2013 in Pathe Buitenhof, Den Haag.

HiM is een initiatief van Europa Nostra en de Europese Museum Academy. De daarvoor bestemde website www.heritageinmotion.eu zal de lucht in gaan om 12:30 op de Posthoorn. Ook zullen er op dat moment en op die plek voorbeelden voor de genomineerden worden getoond aan het publiek. Wat mij betreft een zeer interessant initiatief. En wellicht dat het project waarvoor ik de muziek heb gecomponeerd, Haagse Kunstgrepen daar ook goed bij zou kunnen aansluiten.

, , , , , ,

Comments are closed.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag