Trektocht van 4 kilometer naar het stemlokaal

stemroute-w680

Mijn buurvrouw wees me erop dat het stemlokaal voor ons gezellige buurtje wel een beetje boel ver ligt. Zie bovenstaande Google Map die de route aangeeft van de Darwinstraat waar wij wonen naar de Zonnebloemstraat (Florence Woonzorgcentrum Uitzicht). Jawel mensen: da’s een afstand van bijna 4 kilometer!

En dan te bedenken dat het stemlokaal van de Openbare Basisschool De Klimop hier zowat aan het eind van de straat ligt! Of we lopen even naar Theater Zeebelt omdat het daar zo gezellig is. Sterker nog: er liggen tientallen locaties dichterbij dan de locatie die door de schele gemeenteambtenaar voor ons wijkje uitgevogeld is.

, , ,

8 Responses to Trektocht van 4 kilometer naar het stemlokaal

 1. Martijn september 6, 2012 at 11:09 am #

  http://www.denhaag.nl/home/bewoners/loket/to/Stempas-verkiezing-2012.htm

  “Met een stempas kunt u in elk stembureau binnen de gemeente stemmen. Op uw stempas staat het adres van het stembureau het dichtst bij u in de buurt, maar u mag zelf kiezen in welk stembureau binnen de gemeente u uw stem uitbrengt.”

  Dus je hebt alle vrijheid.

 2. Fabio september 6, 2012 at 3:36 pm #

  Ik stem altijd waar ik op dat moment ben(binnen Den Haag dan he). Nooit problemen mee.

 3. Fabio september 6, 2012 at 3:38 pm #

  Misschien heeft commissie obesitas vastgesteld dat men in die wijk teveel weegt? En een taskforce erop gezet. Daar is flink uit de doos gedacht, et voila 😉

 4. Raaphorst september 6, 2012 at 6:03 pm #

  We hebben een taxichauffeur in de wijk die zijn diensten aan heeft aangeboden. En voor diegenen die wel gaan lopen zetten we een team EBHO-ers in. We zorgen voor voldoende bandplakspullen en nemen voldoende water mee voor onderweg. Met een beetje mazzel overleven we het wel.

 5. Mijke september 8, 2012 at 5:20 pm #

  Of maak er een uitje van. Op vertoon van je stempas bij stembureau Gemeentemuseum gratis kunst kijken aldaar.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag