Meldpunt Wilders Blij met Getal 13

13-zetels-voor-Geert-Wilders
Goedemorgen! Uitgeslapen? De oogjes uitgewreven? Wat een uitslag!

Leuk hè? Geen van de opiniepeilers zat ook maar een beetje in de buurt van de uiteindelijke zetelverdeling. De kiezer heeft gesproken en mijn vraag is nu wie van de opiniepeilers nu de handdoek in de ring gooit.

Wat fijn dat het eenmansbedrijf van Geert Wilders door de kiezers is afgedroogd. 13 zetels is niet niks, maar de man zal een aanzienlijk toontje lager (moeten) zingen. Natuurlijk zijn we niet van hem af en natuurlijk zal hij wel weer een paar stunts bedenken, maar schadelijker voor ons imago dan hij al was, kan het de komende periode naar mijn mening niet worden.

Voor het getal 13 nam ik een afbeelding van een US road sign. Misschien is er aan de overzijde van de Oceaan een denktankje waar Geert zich bij kan aansluiten. Hij zag er moe uit toen hij zijn nederlaag moest toegeven. Veelvuldig likte zijn scherpe tongetje zijn droge lippen. Misschien is hij wel moe gestreden.

Tijd om dit meldpunt op een laag pitje te zetten. Hoe minder aandacht hoe beter;-) Doei!

Comments are closed.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag