Piek van de week – Losse levens

denhaagcentraal

Groots en meeslepend moest het worden. Mijn eerste ‘Piek’ na maanden lanterfanten. Eerst was het zomer en toen vakantie. Later was ik gewoon lui en had ik geen inspiratie. Een writersblock! Ik overwoog te stoppen. De Pijp aan Maarten te geven. Mijn verlies te nemen. Dat heb ik niet gedaan. Groots en meeslepend is het nog niet maar ik ben er weer.
Hallo.
Voor een mooie klus liep ik de afgelopen week in en rond het openbaar vervoer. Om alleen als toeschouwer te reizen is vervreemdend en dus interessant. Iedereen gaat ergens heen en ik kijk daar alleen maar naar. De dynamiek, de energie. De losse levens die elkaar even raken of juist net niet. De klus is afgerond. Ik neem me voor om iets vaker de trein te pakken. Met camera.

, , , ,

One Response to Piek van de week – Losse levens

  1. Lies Baas september 22, 2012 at 8:57 am #

    Ik vraag me altijd af: wie zijn al die mensen en waar gaan ze naartoe en waarom??

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag