Hero Brinkman veroordeeld voor bedreiging met bijl

Hero Brinkman

fotorecht: Roel Wijnants / Creative Commons BY-NC

ANP (Google Search):

De politierechter in Haarlem heeft de politicus Hero Brinkman (47) uit Middenbeemster dinsdag veroordeeld tot een voorwaardelijke geldboete van 500 euro. Brinkman kreeg die straf voor het bedreigen van zijn voormalige buurman, met wie hij jarenlang in de clinch lag.

Laten we hopen dat Hero het bijltje er nu definitief bij neerlegt.

, ,

3 Responses to Hero Brinkman veroordeeld voor bedreiging met bijl

  1. Roel Wijnants september 25, 2012 at 11:22 am #

    Op het Binnenhof zijn ze gewend om met een botte bijl te hakken

  2. niek september 25, 2012 at 11:30 am #

    De verkiezingen zijn toch al voorbij?

  3. HappyHotelier september 27, 2012 at 12:51 pm #

    Ik las ergens zijn kant van het verhaal: Zijn buurman huurt een deel van zijn boerderij aan de achterkant. De buurman had zonder overleg of toestemming een hek op de oprit getimmerd, zodat Brinkman zijn auto niet meer op de oprit kon zetten. Hij had de bijl gebruikt om het hek te slopen. Dat mag hij natuurlijk als het zijn grond is. Zijn buurman had hem gedreigd hem te overrijden. Brinkman gaat dan ook in beroep. Brinkman lijkt mij wel iemand met een kort lontje, maar niet iemand die met een bijl achter een buurman aanzit…..mijn 2 cent.

Hofstijl, het laatste woord uit Den Haag